NÉZZE ÁT KÍNÁLATUNKAT!

Itt mindent megtalál laxástextil méterárutól a kész termékig, konyhai textilektől a hálószoba kiegészítőkig.
MÉTERÁRU
Termékeink

Termékeink mind kiváló alapanyagokból készülnek, a termékek leírásában megadott tulajdonságokkal.
A méteráru anyagokat lehetősége van egyedi hossz méretben és a termékek adatlapján feltüntetett szélességben, változatos színekben és mintázatban megrendelnie. A hosszúságot és a színt a termék kiválasztásakor tudja megadni.

A késztermékek (függönyök, kész asztalterítők stb.) a termék adatlapján megadott paraméterekkel, tulajdonságokkal, fix méretekkel rendelkeznek.

Szállítás átfutási ideje

A méteráru anyagok előkészítése, méretre vágása többlet időt vesz igénybe, így a szállítási határidő kicsit hosszabb az átlagos webáruházi átfutási időkhöz képest. Az egyedi méretek miatt nálunk 10-15 napos szállítási határidőre számíthat.

Szállítási díjak

Termékeinket a GLS futárszolgálat igénybe vételével szállítjuk az ország egész területére, házhozszállítással.

Előre fizetés (banki átutalás) esetén a fuvardíj 1510 Ft, utánvétes fizetés esetén 1790 Ft.

Fizetési módok

Jelenleg kétféle fizetési móddal dolgozunk: 1. Előre fizetés banki átutalással, a rendelésben megadott bankszámla számra.

2. Utánvétes fizetés a GLS futárnak.

Áraink

A webáruházban feltüntetett árak az ÁFA-t már tartalmazzák, tehát mindenhol bruttó árakat tüntetünk fel.

A fuvardíjat, az utánvét díját a “Kosár” ill. a “Pénztár” oldalon adjuk hozzá a termékek vételárához.

Számla kiállítása

Minden megrendelésről számlát állítunk ki, amelyet elektronikus úton, e-mailben küldünk el Önnek.

Garancia, jótállás, elállás

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt cégünk díjmentesen kicseréli.

A hibás teljesítésből eredő igény bejelentése ugyancsak történhet postai úton (tértivevényes levélben) és e-mailben a birkmayer@gmail.hu címen) egyaránt, a megrendelés dátumának és a megrendelő nevének megadásával.

Önt megilleti a jogszabályokban előírt 14 napos elállási határidő is, amelyen belül indoklás nélkül visszaléphet a vásárlástól.

Elállási szándék postai úton (tértivevényes levélben) és e-mailben (birkamyer@gmail.hu ) egyaránt jelezhető, a megrendelő nevének, a termék kézhezvétele idejének megadásával.

Az elállási szándék bejelentése után a terméket Megrendelő köteles saját költségén visszaküldeni címünkre (Birkmayer-Tex Kft. – 9021 Győr, Benczúr u. 5.). A termék visszaérkezésétől számított 14 napon belül – stornó számla kiállítása mellett – visszatérítjük (bankszámlára utaljuk) a visszaküldött termék(ek) vételárát. A bankszámlaszámot, számlavezető bank nevét, számlatulajdonos nevét a levélben vagy e-mailben szükséges pontosan megadni.

Szállítási költség visszatérítésére nincs lehetőség. Elállás esetén a vevőt csak a visszaküldés költsége terheli. Megrendelőnek az utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetősége.